Το εργαστήριο για παιδαγωγούς και εκπαιδευτικούς «Η φύση στο σχολείο» ταξιδεύει στην Πάτρα!

Μια ομάδα παιδαγωγών από δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς εκπαίδευσης, φοιτητές και γονείς από την Πάτρα, αυτοοργανώθηκαν και αξιοποίησαν τη δυνατότητα διεξαγωγής του εργαστηρίου της Παρέας του δάσους στον τόπο τους.

Το εργαστήριο έγινε στις 27 -28 Νοεμβρίου 2021 και η ομάδα με αποφασιστικότητα και δυναμισμό συνέλλεξε γνώσεις και εμπειρίες από το εργαστήριο «Η φύση στο σχολείο», εστιάζοντας κυρίως στη διαδικασία σχεδιασμού υπαίθριων τάξεων σε σχολικές αυλές.

Η φιλοξενία του εργαστηρίου στη σχολική αυλή του παιδικού σταθμού «Το Ρόδι» και η συμμετοχή αρκετών παιδαγωγών από το σχολείο, βοήθησε στον επιτόπου σχεδιασμό μιας υπαίθριας τάξης και στην πιο ουσιαστική κατανόηση των βημάτων σχεδιασμού από την ομάδα.

Η Πάτρα έκανε την αρχή και τα εργαστήρια της Παρέας του δάσους για παιδαγωγούς και εκπαιδευτικούς είναι έτοιμα για τα επόμενα ταξίδια!

Παρέα του δάσους

Η Κοιν.Σ.Επ. Παρέα του Δάσους αποτελεί μια πρωτότυπη παιδαγωγική προσέγγιση, που αξιοποιεί το αρχαιότερο εργαστήριο στον κόσμο -τη φύση- ως πεδίο μάθησης και ανάπτυξης.

Δήλωση συμμετοχής

Η δήλωση συμμετοχής στις δράσεις της Παρέας του δάσους είναι απαραίτητη και ο αριθμός συμμετεχόντων περιορισμένος.

Η δήλωση μπορεί να γίνει μέσω της ιστοσελίδας μας

www.pareatoudasous.gr

ή με e-mail στο 

Πληροφορίες: +30 694 928 8685

Βρείτε μας στο facebook

Παρέα του δάσους Parea tou dasous

Χρησιμοποιούμε cookies

Προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο, αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας την πλοήγηση, καταλαβαίνουμε πως συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου μας.