Οι οικογενειακές περιπέτειες στη Βαμβακού συνεχίζονται!

Οι οικογενειακές εξορμήσεις της Παρέας του δάσους στη Βαμβακού Λακωνίας, σε συνεργασία με τη Vamvakou Revival - Αναβίωση Βαμβακούς, με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) που ξεκίνησαν το 2020, συνεχίστηκαν και το 2021.

Στο πανέμορφο ορεινό χωριό του Πάρνωνα, στο βασίλειο του έλατου και του μαυρόπευκου, στις 26 Ιουνίου 2021, γονείς και παιδιά, από την Αθήνα, τη Σπάρτη και τις γύρω περιοχές, γνωριστήκαμε, μοιραστήκαμε, ενεργοποιήσαμε όλες μας τις αισθήσεις και ήρθαμε πιο κοντά στη φύση και στη φύση μας, ενώ στις 5 Σεπτεμβρίου συμμετείχαμε στο τριήμερο φεστιβάλ της Βαμβακούς, παίζοντας και εξερευνώντας οικογενειακά το μονοπάτι της Αγίας Παρασκευής.

Στις 9 Οκτωβρίου, στη γιορτή του καρυδιού, περπατήσαμε στο μονοπάτι της καρυδιάς για να γνωρίσουμε έναν παραγωγό καρυδιών, να συλλέξουμε καρύδια και να ανακαλύψουμε παίζοντας οικογενειακά παιχνίδια, τα μυστικά του καρυδιού!

Τα εργαστήρια υλοποιήθηκαν με την ηθική και οικονομική υποστήριξη του SNF Stavros Niarchos Foundation και εντάσσονται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Αναβίωσης της Βαμβακούς.

Οι εξορμήσεις μας στη Βαμβακού συνεχίζονται το 2022 και ξεκινούν τον Απρίλιο.                                 

Περισσότερες πληροφορίες… προσεχώς!

Παρέα του δάσους

Η Κοιν.Σ.Επ. Παρέα του Δάσους αποτελεί μια πρωτότυπη παιδαγωγική προσέγγιση, που αξιοποιεί το αρχαιότερο εργαστήριο στον κόσμο -τη φύση- ως πεδίο μάθησης και ανάπτυξης.

Δήλωση συμμετοχής

Η δήλωση συμμετοχής στις δράσεις της Παρέας του δάσους είναι απαραίτητη και ο αριθμός συμμετεχόντων περιορισμένος.

Η δήλωση μπορεί να γίνει μέσω της ιστοσελίδας μας

www.pareatoudasous.gr

ή με e-mail στο 

Πληροφορίες: +30 694 928 8685

Βρείτε μας στο facebook

Παρέα του δάσους Parea tou dasous

Χρησιμοποιούμε cookies

Προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο, αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας την πλοήγηση, καταλαβαίνουμε πως συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου μας.