Οικογενειακά ταξίδια στις εποχές του χρόνου!

Οικογενειακά ταξίδια στις εποχές του χρόνου!

Η συνεργασία της Παρέας του δάσους με την ΚοινΣΕπ Vamvakou Revival - Αναβίωση Βαμβακούς, με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), αποτελεί πλέον θεσμό και οι οικογενειακές εξορμήσεις μας στη Βαμβακού Λακωνίας, συνεχίστηκαν και τη φετινή χρονιά, ταξιδεύοντας παιδιά και ενήλικες, στις εποχές του χρόνου!

Οι συναντήσεις στοχεύουν στη βιωματική σύνδεση με τη φύση του Πάρνωνα και στην ενίσχυση της φιλοπεριβαλλοντικής συνείδησης, με δημιουργικό και ευχάριστο τρόπο.

Στις 2 Απριλίου, ανακαλύψαμε το ξύπνημα της φύσης, στα ανοιξιάτικα άνθη και στα έντομα, ενώ στις 3 Ιουλίου, παίξαμε ομαδικά παιχνίδια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, στην Κάτω Βρύση του χωριού. Την 1η Οκτωβρίου, βαδίσαμε στο μονοπάτι της καρυδιάς, συλλέξαμε και γευτήκαμε καρύδια και τέλος, κατασκευάσαμε αυτοσχέδια μουσικά όργανα από καρυδότσουφλα, για να συνοδεύσουμε το τραγούδι μας!

Σας περιμένουμε με χαρά, στην επόμενη εξόρμηση μας στη Βαμβακού, στις 4 Δεκεμβρίου 2022, για να κατασκευάσουμε πρωτότυπα στολίδια, από υλικά της χειμωνιάτικης φύσης του Πάρνωνα. Καλή αντάμωση!

Παρέα του δάσους

Η Κοιν.Σ.Επ. Παρέα του Δάσους αποτελεί μια πρωτότυπη παιδαγωγική προσέγγιση, που αξιοποιεί το αρχαιότερο εργαστήριο στον κόσμο -τη φύση- ως πεδίο μάθησης και ανάπτυξης.

Δήλωση συμμετοχής

Η δήλωση συμμετοχής στις δράσεις της Παρέας του δάσους είναι απαραίτητη και ο αριθμός συμμετεχόντων περιορισμένος.

Η δήλωση μπορεί να γίνει μέσω της ιστοσελίδας μας

www.pareatoudasous.gr

ή με e-mail στο 

Πληροφορίες: +30 694 928 8685

Βρείτε μας στο facebook

Παρέα του δάσους Parea tou dasous

© 2024 Παρέα του δάσους. Designed by Upsited | Όροι χρήσης
Α.Γ.Ε.ΜΗ: 166359261000
Χρησιμοποιούμε cookies

Προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο, αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας την πλοήγηση, καταλαβαίνουμε πως συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου μας.

Όροι χρήσης